Ieke Booij Music & Modelling

De website van Dai Dai Design voor Ieke Booij

Sprankelend en gedurfd

Ieke Booij. Op haar vijfde begon ze met vioolles. Op haar twaalfde besloot ze zich te ontwikkelen als zangeres. En in 2013 volgde een prachtig avontuur: The Voice Kids. Marco Borsato coachte haar tot de finale. 

En nu? Nu gaat Ieke naar het conservatorium en doet ze modellenwerk. Met volle overgave. Er zijn weinig mensen met de enorme drive die Ieke heeft. Met toewijding en vastberadenheid gaat ze op haar doel af, maar altijd met oog voor de mensen om haar heen. Het is echt bijzonder fijn om met Ieke samen te werken.

Ieke wilde graag een classy, minimalistische website, met een hoofdrol voor de portretfoto's van Migjen Rama. Dus: niet teveel kleur, genoeg witruimte en lekker contrast. Heerlijke opdracht dus!

Wil je Ieke boeken? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Maar kijk eerst nog even op haar website. :-)

Wil je ook een effectieve website?